Blauwe pleisters

Gepubliceerd op 29 oktober 2023 om 10:02

Blauwe pleisters voor HACCPWaarom zijn er pleisters in de kleur blauw? Blauwe pleisters voorkomen dat er vuil in kleine wondjes komt. Hiernaast zijn blauwe pleisters wettelijk verplicht voor iedereen die in de horeca werkzaam is. Bedrijven in de horeca zijn restaurants, grillrooms, snackbars, cafes, slagerijen, bakkers, viszaken en veel meer bedrijven en keukens waar men voedsel bereidt. De reden voor het verplichten van pleisters met de blauwe kleur is dat de blauwe kleur in het productieproces beter opvalt en dus ook traceerbaar is. Mocht er dan onverhoopt een blauwe pleister in het voedselproces terecht komen dan valt deze direct vanwege de opvallende kleur op. De blauwe detecteerbare pleisters voldoen aan HACCP eisen. HACCP staat voor Hazard Critical Control Point en betreft ons voedsel veiligheidsysteem.

Blauwe detectie pleisters

Blauwe detectie pleisters bestel je bij BHV-shop.eu De goedkoopste BHV-shop met een uitgebreid assortiment en snelle levering. Hoe lang een pleister omhouden? Advies is om dagelijks de pleister te vervangen. Dus liever niet langer dan een dag een pleister omhouden. Een pleister vervult namelijk diverse functies. Zo helpt deze het bloeden van de wond te stoppen. Ook houdt een pleister bacterien uit de buurt van de wond echter wordt een pleister bij langer gebruik zichtbaar steeds viezer. En met name in de horeca is het van groot belang dat bacterien optimaal geweerd dienen te worden. Welke blauwe pleisters zijn voor de horeca het handigst om te kopen? Dat zijn pleisters in een dispenser. Heeft u een horecazaak met verdiepingen dan adviseren wij om per verdieping een pleisterdispenser op te hangen. Wij rijden met onze bedrijfsbussen door Drenthe en Groningen en komen dan vaak door of langs Assen, Emmen, Hoogeveen en Groningen. De pleisterdispensers en navullingen blijven vast assortiment artikelen.

Blauwe pleister horeca

Blauwe pleisters worden gebruikt in de horeca en in de voedingsmiddelenindustrie. Enkele eigenschappen van blauwe pleisters speciaal voor horeca en voedingsindustrie zijn bijvoorbeeld dat deze pleisters waterafstotend, luchtdoorlatend en wondvocht absorberend zijn. Omdat het aantal medewerkers per horeca onderneming varieert en er vaak voorkeur is voor (een) bepaalde soort(en) blauwe pleisters kun je blue detectable pleisters in verschillende verpakkingen kopen. Bijvoorbeeld in grootverpakking in doos of gripzak met 100 blauwe pleisters. Op rol van vijf meter en kant en klaar in een pleisterdispenser. Een blauwe pleisterdispenser is altijd het meest handig omdat dan altijd een grotere voorraad blauwe pleisters aanwezig is. Wij adviseren altijd om de lange vinger pleisters te kopen omdat deze nog beter blijven zitten dan kortere pleisters. Het grote voordeel van een pleisterdispenser is dat je deze eenvoudig met twee schroeven op een strategische plaats binnen de bedrijfsvoering op de afdeling aan de wand kunt ophangen. Heeft er iemand een snijwondje dan kan kijkt deze om zich heen om de pleisters te zoeken en ziet deze gelijk aan de wand hangen. Hoe eerder de pleister geplakt kan worden des te minder bloed waar we het niet willen hebben. Ook zijn wij een vooraanstaand leverancier van HACCP-wandpanelen voor HACCP bedrijven.

HACCP pleisters

HACCP pleisters worden ook wel blue detectable pleisters genoemd. HACCP pleisters dienen voor het afdekken van wondjes in voedselverwerkende omgevingen. Alle in de webshop aangeboden HACCP wondpleisters hebben een prima kleefkracht en worden door A-merk fabrikanten geproduceert. Werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie of horeca gelegenheid? Dan dienen de HACCP vereisten nauwlettend te worden opgevolgd. Voor bedrijven en medewerkers werkzaam in de voedselindustrie bieden wij volop aanbiedingen van blauwe pleisters zoals blauwe pleister pleisterdispensers, grootverpakkingen lange vinger blauwe pleisters en blauwe pleisters op rol. Wacht niet langer en koop professionele blauwe pleisters voor uw medewerkers zodat u in ieder geval aan de horeca voorschriften voldoet. In de webshop bijzonder groot assortiment brandblussers AED EHBO-BHV artikelen voor optimale bedrijfsveiligheid. Bij ons in de webshop koop je in ieder geval online de goedkoopste soorten blauwe pleisters.