SAFECADDY® | CONTACT


SAFECADDY®, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt, importeur van SAFECADDY voor Nederland en België biedt alle SAFECADDY modellen voor bedrijven, instellingen en overige omgevingen. Bestel de SAFECADDY van uw keuze en selecteer eenvoudig online in de webshop AEDBHV en EHBO materialen die voor uw organisatie van toepassing zijn. De SAFECADDY is made in Germany en leverbaar in drie uitvoeringen. Til uw BHV-organisatie met een SAFECADDY nu naar een nog sneller reactie niveau. SAFECADDY Nederland is onderdeel van BlusPunt Brandblussers en biedt een totaalassortiment blusmiddelen en veiligheidsartikelen. Vertegenwoordigt u een BHV opleidingsbedrijf en of leverancier van AED, BHV, EHBO materialen neemt u dan even contact met ons op, wij zijn graag van dienst.


CONTACTGEGEVENS

SAFECADDY-NEDERLAND.nl

Onderdeel van BlusPunt Brandblussers:

Erica | Assen (Drenthe) | Telefoon. +31(0)85 - 1304730

IBAN BANK: NL44INGB0007637881 | BIC: INGBNL2A

KvK. 68484283 | B.T.W. NL001666958B53 | e-mailbericht 

Telefonisch bereikbaar op werkdagen vanaf 08.30 tot 17.00 uur


SAFECADDY® | EUROPA

SAFECADDY® is ontwikkeld in Duitsland en heeft zich inmiddels volop in de praktijk bewezen. Daarnaast wordt SAFECADDY in verschillende landen aangeboden. Onder andere in Scandinavië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België en Nederland. Toepassingen van SAFECADDY modellen zijn in grote diversiteit te vinden zoals bij evenementen, industriële omgevingen, MKB Overheid en Zorginstellingen. Diverse overheidsinstellingen tonen zich enthousiast over de flexibele inzet van SAFECADDY.

 

Voor SAFECADDY® is octrooi verleend onder Europees Octrooi nr. 13478060  Merk SAFECADDY® geregistreerd bij EUIPO nr. 005141593.

De eerste minuten zijn bij eerste hulpverlening beslissend!


SAFECADDY Flyer (A3)
PDF – 3.2 MB