SAFECADDY® | OFFERTE


SAFECADDY® offerte? Wilt u èèn of meerdere SAFECADDY's met of zonder inhoud bestellen, vraag u dan gerust om een offerte. Wij maken voor u een maatwerk offerte met of zonder brandblussers en of BHV/EHBO/AED veiligheidsmiddelen. Alle brandblusapparaten en veiligheidsartikelen in de webwinkel voldoen aan de recente normen en regelgeving. Na aankoop periodieke service aan uw SAFECADDY('s) of blusmiddelen laten uitvoeren? BlusPunt Brandblussers biedt voordelige tarieven voor het periodiek controleren en servicen van uw SAFECADDY('s), brandblusmiddelen en verbandkoffers. Bent u leverancier van veiligheidsmiddelen en of BHV opleidingen? De SAFECADDY is vanzelfsprekend ook zonder inhoud te koop. Neem voor advies, informatie en opmaken van een maatwerk offerte gerust contact met ons op, wij zijn graag van dienst.


CONTACTGEGEVENS

SAFECADDY-NEDERLAND.nl

Onderdeel van BlusPunt Brandblussers:

Erica | Tel. +31(0)85 - 1304730

IBAN BANK: NL44INGB0007637881 | BIC: INGBNL2A

KvK. 68484283 | B.T.W. NL001666958B53 | e-mailbericht

Telefonisch bereikaar op werkdagen vanaf 08.30 tot 17.00 uur


SAFECADDY® | EUROPA

SAFECADDY® is ontwikkeld in Duitsland en heeft zich inmiddels volop in de praktijk bewezen. Daarnaast wordt SAFECADDY in verschillende landen aangeboden. Onder andere in Scandinavië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België en Nederland. Toepassingen van SAFECADDY modellen zijn in grote diversiteit te vinden zoals bij evenementen, industriële omgevingen, MKB, Overheid en zorginstellingen. Diverse overheidsinstellingen tonen zich enthousiast over de flexibele inzet van SAFECADDY.

 

Voor de SAFECADDY® is octrooi verleend onder Europees Octrooi nr. 13478060  Merk SAFECADDY® is geregistreerd bij EUIPO onder nr. 005141593.

De eerste minuten zijn bij eerste hulpverlening beslissend..!