SAFECADDY® | UTILITEIT - MKB


SAFECADDY®, dé mobiele oplossing voor snelle inzet van bedrijfsveiligheidsmiddelen in bedrijfspanden en op bedrijfsterreinen. BlusPunt is de importeur SAFECADDY Nederland en België biedt deze mobiele veiligheidsoplossing ook voor bedrijven in het groot en klein MKB. SAFECADDY is een A-merk en bekend in het realiseren van optimale inzet van eerste hulpmiddelen en of gereedschappen. Omdat iedere SAFECADDY naar wens met branchespecifieke middelen en gereedschappen is uit te rusten hebben wij onderstaand diverse aanverwante veiligheidsartikelen geselecteerd. Groot voordeel is dat u datgene koopt dat voor de bedrijfsveiligheid binnen uw onderneming van noodzakelijk belang is. Het is mogelijk om elk type SAFECADDY met de opzetmodule uit te rusten om bijvoorbeeld een kliklijst met veiligheidsinstructie te bevestigen of om bepaalde specifieke veiligheidsmiddelen aan te monteren. Breng voor de mogelijkheden een bezoek aan de pagina optionele-items.  


SAFECADDY® | UTILITEIT & MKB:

SAFECADDY® | OPTIMALE VEILIGHEID  GEBOUWEN:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaatsvindt. Alle SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat er snel eerste hulp kan worden verleend. Deze mobiele AED, BHV en EHBO veiligheidsoplossing biedt in bedrijven instellingen en ook op bedrijfsterreinen grote uitkomst. Ook bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden binnen uw pand(en). Met SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Elke SAFECADDY is met bedrijfsveiligheidsartikelen die voor uw organisatie van belang zijn. In de shop bieden wij een nog groter assortiment aan veiligheidsmiddelen in iedere categorie. Met SAFECADDY kan de first responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de BHV-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat, voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten zorgen. 


SAFECADDY® | OPTIONELE ITEMS:

SAFECADDY® is met het optioneel verkrijgbare perforatiebord uit te rusten. Door gebruik te maken van dit perforatiebord, dat eenvoudig in de Smart-Slide-In adapterset is te zetten, wordt de mogelijkheid geboden om voor directe zichtbaarheid specifieke veiligheidsartikelen aan het bord te bevestigen. Neem voor een offerte contact op.


SAFECADDY® | VEILIGHEIDSMIDDELEN UTILITEIT & MKB: