SAFECADDY® | INDUSTRIE - BOUW


SAFECADDY®, mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten in de Bouw & Industrie. BlusPunt, importeur SAFECADDY Nederland - België biedt deze mobiele veiligheidsoplossing ook voor bedrijven werkzaam in de Industrie. SAFECADDY is een A-merk en bekend in het realiseren van optimale inzet van eerste hulpmiddelen en of gereedschappen. Omdat iedere SAFECADDY naar wens met branchespecifieke middelen en gereedschappen is uit te rusten, bijv. branchespecifieke bedrijfsverbandkoffer, hebben wij voor u een aantal aanverwante veiligheidsartikelen geselecteerd. Groot voordeel is dat u precies datgene koopt dat voor de bedrijfsveiligheid binnen uw onderneming van noodzakelijk belang is. Het is mogelijk om elk type SAFECADDY met de opzetmodule uit te rusten om bijvoorbeeld een kliklijst met veiligheidsinstructie te bevestigen of om bepaalde specifieke veiligheidsmiddelen aan te monteren. Breng voor de mogelijkheden een bezoek aan de pagina optionele-items.  


BHV-OP-DE-BOUW

SAFECADDY® is met het optioneel verkrijgbare perforatiebord uit te rusten. SAFECADDY biedt "de veilige bouwplaats" snel verrijdbare BHV wagens met uitbreiding opties. Door gebruik te maken van dit perforatiebord, dat eenvoudig in het optionele Smart-Slide-In adapterset is te zetten, wordt de mogelijkheid geboden om voor nog snellere directe zichtbaarheid specifieke veiligheidsartikelen aan het bord te bevestigen. Neem voor een offerte met uitbreidingsmogelijkheden gerust contact met ons op.


SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. Alle SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat er snel eerste hulp kan worden verleend. Deze mobiele AED, BHV en EHBO veiligheidsoplossing biedt in bedrijven instellingen en ook op bedrijfsterreinen grote uitkomst. Ook bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden binnen uw pand(en). Met SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Elke SAFECADDY is met bedrijfsveiligheidsartikelen die voor uw organisatie van belang zijn. Onderstaand hebben wij artikelen voor bedrijven in de Industrie geselecteerd. In de shop bieden wij een nog groter assortiment aan veiligheidsmiddelen in iedere categorie. Met SAFECADDY kan de first responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de BHV-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat, voor een nog snellere inzet van de hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten zorgen. SAFECADDY biedt hulpdiensten, bedrijven, instellingen en organisaties gebruiksgemak.


bhv-karren
veiligheid-bouwplaats