SAFECADDY® | BRANCHESPECIFIEK


SAFECADDY®, dé mobiele oplossing voor snelle inzet, branchespecifiek uit te rusten. BlusPunt, importeur SAFECADDY Nederland en België biedt deze mobiele BHV veiligheidsoplossing voor Industrie, Evenementen, Utiliteit en Zorginstellingen. Bestel nu uw SAFECADDY en selecteer eenvoudig online in de webshop AEDBHV en EHBO materialen die voor uw organisatie van toepassing zijn. Til nu uw BHV-organisatie met SAFECADDY naar een nog sneller reactie niveau. Uniek mobiel veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij ongevallen, brand of handig bij andere toepassingen. Het is mogelijk om elke SAFECADDY met de opzetmodule uit te rusten om bijvoorbeeld een kliklijst met veiligheid instructie op te bevestigen of om bepaalde specifieke veiligheidsmiddelen aan te monteren. Breng voor de mogelijkheden een bezoek aan de pagina optionele-items.  Neem bij vragen en voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. 


SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. De verschillende SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden. Deze eenvoudig verrijdbare mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt in bedrijven, instellingen en ook op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook wanneer er binnen uw organisatie (brand)gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Met een SAFECADDY toont u aan de toezichthouders dat u voorziet in een optimale calamiteiten preventie en repressie. Ieder type SAFECADDY is met bedrijfsveiligheid artikelen naar wens, met de voor uw organisatie noodzakelijke BHV, EHBO, blusdeken(s) en brandblusser(s) in te richten. Met de SAFECADDY kan de First Responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de BHV-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten zorgen. SAFECADDY biedt hulpdiensten, bedrijven, instellingen en organisaties gebruiksgemak in elke omgeving.SAFECADDY® | FUNCTIONALITEIT:

SAFECADDY® en functionaliteit. De SAFECADDY is reeds dagelijks nationaal en internationaal in gebruik bij instanties en bedrijven. Het gemak om alle eerste hulpmiddelen nabij te hebben biedt levensreddende tijdwinst bij calamiteiten. Het is immers een mobiele veiligheidsoplossing ter preventie en repressie. Het ontwerp van de SAFECADDY uitvoeringen is zo geconstrueerd dat elk type eenvoudig te verrijden is. SAFECADDY Simply. More. Safety. op iedere (werk)plek, indoor en outdoor.


SAFECADDY® | PRAKTIJK:

SAFECADDY® | TOEPASSINGEN:
- werk- / bouwplaatsen - fabrieken - hotelketens
- circussen / dierentuinen - winkelcentra - olieraffinaderijen
- zwembaden / sporthallen - scheepswerven - stadions / scholen
- ziekenhuizen / instellingen - beursgebouwen / ministeries - datacenters / cybercenters
- havens / vliegvelden / circuits - detentie inrichtingen / defensie - bij evenementen / exposities
- distributiecentra / warehouses - terminals / remises / perrons - vakantieparken / attractieparken

SAFECADDY® | OPTIMALE VEILIGHEID:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid bij NLR. Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere Safecaddy's aangekocht. Met de mobiele SAFECADDY hebben medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) opleiding de benodigde middelen voor BHV/EHBO en eventuele gereedschappen binnen handbereik. De SAFECADDY® bevat meerdere afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er behalve BHV / EHBO-artikelen ook bijvoorbeeld batterijen lampen, gereedschappen, AED toebehoren, hulpmiddelen en onderdelen in de SAFECADDY® worden geplaatst.

SAFECADDY Flyer (A3)
PDF – 3.2 MB