SAFECADDY® NEDERLAND

FIRST RESPONDER | SAFECADDY®


SAFECADDY®, dé First Responder unit voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt, leverancier van SAFECADDY BHV wagens biedt deze mobiele BHV veiligheidsoplossing voor bedrijven, instellingen en evenementen. Bestel eenvoudig online uw SAFECADDY in de webshop. De SAFECADDY is leverbaar in drie uitvoeringen. De Compact, Standaard en Compact-T. Til uw BHV-organisatie met SAFECADDY nu naar een nog sneller reactieniveau. Uniek mobiel veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij calamiteiten en of gebruik als gereedschapwagen. Vraag gerust om een offerte met korting , wij maken voor u een maatwerk prijs. Neem voor informatie over de SAFECADDY uitvoeringen contact op. SAFECADDY® | OVERAL INZETBAAR

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. De verschillende SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden. Deze eenvoudig verrijdbare mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt in bedrijven, instellingen en op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook wanneer er binnen uw organisatie (brand)gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Met een SAFECADDY toont u aan de toezichthouders dat u voorziet in een optimale calamiteiten preventie en repressie. Ieder type SAFECADDY is met bedrijfsveiligheid artikelen naar wens, met de voor uw organisatie noodzakelijke BHV, EHBOblusdeken(s) en brandblusser(s) in te richten. Met de SAFECADDY kan de First Responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de BHV-er en beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat, voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen en schadebeperking bij calamiteiten zorgen. SAFECADDY biedt hulpdiensten, bedrijven, instellingen en alle overige organisaties gebruiksgemak in iedere omgeving.


SAFECADDY® | UITVOERINGEN

SAFECADDY® | OPTIONELE ITEMS

SAFECADDY® is met het optioneel verkrijgbare perforatiebord uit te rusten. Door gebruik te maken van dit perforatiebord, dat eenvoudig in het Smart-Slide-In is te zetten wordt de mogelijkheid geboden om daadwerkelijk voor iedere werkplek en elke branche maatwerk (veiligheid)artikelen op te bevestigen. De SAFECADDY is reeds dagelijks nationaal en internationaal in gebruik bij instanties en bedrijven. Het gemak om eerste hulpmiddelen nabij te hebben biedt levensreddende tijdwinst bij calamiteiten. Het is immers een mobiele veiligheidsoplossing voor preventie en repressie. Het ontwerp van de SAFECADDY uitvoeringen is zo geconstrueerd dat ieder type eenvoudig te verrijden is. SAFECADDY Simply... More... Safety... op iedere (werk)plek, Indoor en Outdoor. Neem voor een offerte, advies en informatie gerust contact met ons op.SAFECADDY® | TOEPASSINGEN:
> werk- / bouwplaatsen > fabrieken > hotelketens
> circussen / dierentuinen > winkelcentra > raffinaderijen
> zwembaden / sporthallen > scheepswerven > stadions / scholen
> ziekenhuizen / instellingen > beursgebouwen / ministeries > datacenters / cybercenters
> havens / vliegvelden / circuits > detentie inrichtingen / defensie > bij evenementen / exposities
> distributiecentra / warehouses > terminals / remises / perrons > vakantieparken / attractieparken

SAFECADDY® | OPTIMALE VEILIGHEID

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid bij het NLR. Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere SAFECADDY'S Compact gekocht. Met deze SAFECADDY hebben medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) AED/ BHV/ EHBO en gereedschappen binnen handbereik. Elke SAFECADDY bevat namelijk meerdere afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Behalve AED/BHV/EHBO artikelen kunnen ook (lithium) batterijen, gereedschap en onderdelen in ieder type SAFECADDY worden opgeborgen.


SAFECADDY® bij het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Het azM heeft voor verdere optimalisatie van de veiligheidsvoorzieningen een groot aantal SAFECADDY's Compact-T gekocht. Met de SAFECADDY Compact-T kan men nu behalve door wandelgangen van de diverse ziekenhuis gebouwen nu ook snel veiligheidsmiddelen en specifieke gereedschappen via de trappenhuizen verrijden. De SAFECADDY Compact-T is van een speciaal voor traplopen geconstrueerde as en wielen voorzien. Het goede ontwerp en degelijke constructie van alle SAFECADDY varianten, vooral van de uniek te noemen SAFECADDY Compact-T, is wereldwijd ongeëvenaard..!