ZIEKENHUISTROLLEY | SAFECADDY®


De ziekenhuistrolley varianten van SAFECADDY zijn multi inzetbaar. Ook inzetbaar als veiligheidstrolley!.. Een ziekenhuistrolley kent verschillende benamingen zoals een transportkar of transportwagen. Op zoek naar een degelijke ziekenhuistrolley of verrijdbare oplossing in de combinatie van BHV-middelen en gereedschap dan biedt de SAFECADDY uitkomst. SAFECADDY is de ideale oplossing als transportmiddel van AED, BHV en EHBO middelen in met name zorginstellingen. Deze eenvoudig te verrijden ziekenhuistrolleys zijn met meerdere afsluitbare opbergboxen en draadkorf uitgerust. De SAFECADDY ziekenhuistrolley varianten bieden de mogelijkheid om AED, BHV, EHBO en specifieke gereedschappen of materialen in op te bergen. Koop in de webwinkel eenvoudig online de voor uw zorginstelling de meest geschikte ziekenhuistrolley.


Met de SAFECADDY ziekenhuistrolley heeft u alle benodigde eerste hulpmiddelen altijd nabij. Handig om ook bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden in het ziekenhuis aan de medewerker(s) of huisleverancier mee te geven. Is er een calamiteit dan zijn de verpleegmiddelen en brandblussers direct nabij. Er zijn meerdere modellen beschikbaar zoals de SAFECADDY Compact , Standaard en Compact-T. De verschillen tussen de Compact en Standaard zijn de grootte in omvang en de draagcapaciteit. De Compact-T is uitgerust met een robuuste as specifiek ontwikkeld voor het verrijden van eerste hulpmiddelen en benodigde gereedschappen via zowel dichte trappen als roostertrappen.BESCHERMHOES & OPBERGBOXEN

Ieder model ziekenhuistrolley wordt met beschermhoes geleverd waarbij u de mogelijkheid heeft om het logo van uw organisatie te laten aanbrengen. De beschermhoes is voorzien van kwalitatieve en snel afritsbare ritssluitingen die naar wens met een pull fly (brandblusser zegel) verzegeling zijn te verzegelen. Bij plaatsing in bijvoorbeeld de parkeergarage blijft de hoes door middel van een kleefmagneet goed rondom de trolley kleven. Aan zowel de voorzijde als achterzijde zijn in de hoes grote kijkvensters aangebracht. De opbergbox aan de voorzijde is afneembaar door middel van de terugverende handgrepen. De opbergboxen aan de achterzijde zijn door middel van vaste bout bevestiging aan de trolley bevestigd. Deze vaste opbergboxen zijn voorzien van een draaivergrendeling sluiting. Neem voor informatie gerust contact met ons op.