TRAPPENWAGEN | SAFECADDY® COMPACT-T


Trappenwagen van SAFECADDY®. BlusPunt, importeur van deze unieke trappenwagen voor Nederland en België biedt de trappenwagen variant Compact-T. Deze trapwagen is speciaal ontwikkeld voor traplopen. Gewone trappen, echter ook via open trappen, rastertrappen en overige trappenhuizen. De traptrolley is qua afmetingen en maximale draagcapaciteit gelijk aan de SAFECADDY Compact echter is voor zien van robuuste as en aan beide zijden van massieve banden. De banden zijn in stervorm gemonteerd zodat traptreden in iedere positie eenvoudig kunnen worden bereden. De trappentrolley biedt bedrijven en instellingen een grote mate van flexibiliteit voor het nog sneller verlenen van EHBO tijdens de bedrijfsvoering. Ook is de trappenwagen met meerdere opbergboxen uitgerust zodat er veel ruimte is voor het opbergen van AED, BHV, EHBO materialen. Innovatieve trapwagen, steekwagen, trapkar en trolley voor intern transport via trappen.


De trappenwagen Compact-T is een transportmiddel om via trappen snel BHV, EHBO middelen en gereedschappen naar een hoger of lager gelegen verdieping te brengen. Zeer handig wanneer er geen lift(en) in de buurt zijn. Of als er een calamiteit is en de lift (veiligheidsinstructie) niet gebruikt  mag worden. Onze klanten in de Zorg en de Industrie zijn zeer enthousiast over de trapwagen Compact-T. In deze klant omgevingen worden de trapwagens over totaal verschillende trappen gereden. Om de trappen wagen voor uw bedrijf of organisatie nog representatiever te maken bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfs-/ organisatielogo op de beschermhoes aan te brengen.


TRAPPENWAGEN COMPACT-T:

Trappenwagen SafeCaddy® Compact-T

€ 622,41
GRATIS verzending

Trappenwagen SafeCaddy® Compact-T

€ 622,41
GRATIS verzending
 • Trappenwagen Compact-T
 • het wagen frame is volledig gepoedercoat
 • rubberen anti-slip handvat voor goede grip
 • incl. brandvertragende hoes met groot kijkvenster
 • hoes bevat ritssluitingen om om deze snel te openen
 • onderstel voorzien van gevulkaniseerde rubberen wielen
 • draadkorf voor bijvoorbeeld 2 draagbare brandblussers
 • of om AED, BHV, EHBO artikelen in op te bergen
 • aan achterzijde twee opbergboxen met sluiting
 • leeggewicht 29 kg - draagcapaciteit tot 160kg
 • afmetingen: 945 x 440 x 527 mm (hxbxd)

SAFECADDY® TRANSPORTWAGENS:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid met keuze uit 3 uitvoeringen. De SAFECADDY Compact, Standaard en Compact-T. Verschillen tussen de transportkarren zijn de afmetingen in omvang en draagcapaciteit. De SAFECADDY Compact-T is snel verrijdbaar, bij bedrijfsongevallen direct inzetbaar en biedt een draagcapaciteit van 160kg. Met deze trolley voor traplopen toont u aan toezichthoudende instanties dat u de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijfsvoering serieus neemt. Naast de veelzijdige invulling, die naar wens is in te richten, maakt de mobiliteit deze interne transportwagen bijzonder. Overigens zijn ze ook ontworpen en kwalitatief gepoedercoat voor Outdoor toepassingen. In bedrijven en instellingen is het handig om een SAFECADDY bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden door de technische dienst of huisleverancier door het pand mee te laten nemen zodat de eerste hulpmiddelen altijd binnen handbereik zijn.TRAPPENWAGEN BIJ MAASTRICHT UMC+

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid bij Academisch Ziekenhuis Maastricht. Het Academisch Ziekenhuis Maastricht heeft voor verdere optimalisatie van de veiligheidsvoorzieningen een groot aantal trapwagen trolleys van het model Compact-T gekocht. Men kan nu behalve door de wandelgangen van de ziekenhuis gebouwen snel veiligheidsmiddelen en specifieke gereedschappen via trappenhuizen verrijden. De degelijke constructie van deze voor traplopen geschikte wagen (kar) is wereldwijd ongeëvenaard.