Safety Room bestaande uit wanden, plafond en toegangsdeur. Deze Safety Room is een compartimentering welke  bescherming biedt tegen brand, hitte, water en rook. De benodigde afmetingen zijn afhankelijk van uw opgave en altijd buitenmaten. Safety Room bestaande uit panelen licht van gewicht, eenvoudig te koppelen waardoor het geheel snel inzetbaar is. Na montage is geen verdere afwerking nodig zodat de ruimte direct kan worden ingericht. De loodrechte vezelstructuur van de kern maakt dat het uitstekend bestand is tegen vocht. Migratie van vocht en inwendig condens is minimaal. De Safety Room kan daardoor zowel in als buiten gebouwen worden geplaatst. Dit concept is ook als computerruimte concept geschikt. De brandwerendheid van de panelen is 60 minuten zodat de brandwerendheid eis prima word gehaald. Omdat deze ruimte als Safety Room tevens werkruimte kan worden benut kunnen er veiligheidsartikelen zoals AED, verbanddoos, brandblussers en brancard in worden ondergebracht.

 

De Safety Room wordt opgebouwd uit panelen waarbij de hoogte van de wandelementen aan de eisen van uw project worden aangepast  De elementen worden onderling met elkaar verbonden door middel van dubbele tandgroef verbinding. De hoeken van de ruimte worden samengesteld uit maatwerk elementen waardoor de lengte en de breedte van de Safety Room overeenkomen met de eisen van uw project. De boven- en onderzijde van de wandelementen zijn vlak voor een optimale oplegging van de plafondelementen. Het plafond is niet beloopbaar. De maximale vrije overspanning van de plafondelementen is 3000 mm. Indien men aan de binnenzijde een gladde ruimte wenst zonder obstakels kan de staalconstructie aan de buitenzijde van de Safety Room room worden geplaatst als een portaal over de ruimte heen. Door middel van een omega profiel wordt het plafond opgehangen aan de staalconstructie. Na voltooiing van de Safety Room wordt de staalconstructie 60 min. brandwerend afgewerkt.

 

De bestaande bouwkundige vloer wordt ingezet als ondervloer voor de Safety Room. De wandpanelen worden in een stalen U-profiel geplaatst. Dit stalen U-profiel wordt met de bouwkundige vloer verlijmd c.q. geschroefd. De bouwkundige vloer dient van goede kwaliteit te zijn, droog en stofvrij. De deur van de Safety Room biedt hetzelfde beschermingsniveau als de wandelementen. De afmetingen van de deur zijn: 240 x 90 (h x b cm.) De deur voorzien van slot met deurkrukken, dranger, deurdranger, stalen kozijn met poedercoating afwerking en naar keuze links of rechts naar buiten draaiend (ook leverbaar als nooduitgang met panieksluiting  met buitenzijde blind). Voor het doorvoeren van bekabelingen zijn kabeldoorvoeren beschikbaar. Het aantal is nader af te stemmen en deze worden tijdens de montage van de Safety Room aangebracht.SAFETY STATION | MOBIELE SAFECADDY

Met de mobiele SAFECADDY safety station AED, BHV en EHBO middelen snel op de plaats van de calamiteit. Safety station speciaal ontworpen om in publieke omgevingen en bedrijfsomgevingen letsel beperking te realiseren. Ook tijdens bouwprojecten en reguliere bedrijfsvoering de ideale combinatie van mobiliteit en de mogelijkheid om eerste hulpmiddelen op te bergen. Denk aan inzet op bouwplaatsen, in fabrieken, bedrijven, zorginstellingen en Overheid. De SAFECADDY safety station is multi inzetbaar.