SAFECADDY® | COMPACT-T


SAFECADDY®, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt, importeur SAFECADDY voor Nederland en België biedt de variant SAFECADDY Compact-T. Dit model is qua grootte en draagcapaciteit gelijk aan de SAFECADDY Compact echter speciaal ontworpen om snel, ook via trappenhuizen, de plaats van het ongeval te bereiken. Ook de SAFECADDY Compact-T biedt bedrijven en instellingen een grote mate van flexibiliteit bij eerste hulpverlening in gebouwen en is met verschillende opbergboxen uitgerust zodat er veel ruimte is voor storage van AED, BHV en EHBO materialen. Kwalitatieve snel verrijdbare trolley Made in Germany. Breng uw BHV-organisatie met de SAFECADDY naar een nog sneller reactie niveau. De Compact-T bieden wij voor Industrie-Bouw, Utiliteit-MKB en Zorginstellingen.


De SAFECADDY® Compact-T is een transportwagen voor het snel verplaatsen van veiligheidsmiddelen en gereedschappen via trappen en verdiepingen. De oplossing voor gebouwen met meerdere verdiepingen. Vooral als er geen lift in de buurt  is..! Of wanneer er een calamiteit is en de lift, volgens de veiligheidsinstructie, op dat moment ter voorkoming van vast komen te zitten niet mag worden gebruikt. Onze klanten in de Zorg en Industrie zijn zeer enthousiast over de SAFECADDY Compact-T. In deze klant omgevingen worden totaal verschillende soorten trappen toegepast. De klantervaringen zijn dermate positief omdat de SAFECADDY Compact-T niet alleen geschikt is voor verplaatsen via trappenhuizen (dichte treden) in ziekenhuizen echter ook geschikt voor verplaatsen via industriële rooster trappen (open treden) in productie omgevingen. 


SAFECADDY® COMPACT-T | SPECIFICATIES:
 • SafeCaddy Compact-T stalen frame
 • het wagen frame is volledig gepoedercoat
 • rubberen anti-slip handvat voor goede grip
 • incl. brandvertragende hoes met groot kijkvenster
 • hoes bevat ritssluitingen om om deze snel te openen
 • onderstel voorzien van gevulkaniseerde rubberen wielen
 • draadkorf voor bijvoorbeeld 2 draagbare brandblussers
 • of om AED, BHV, EHBO artikelen in op te bergen
 • aan achterzijde twee opbergboxen met sluiting
 • leeggewicht 29 kg - draagcapaciteit tot 160kg
 • afmetingen: 945 x 440 x 527 mm (hxbxd)

SAFECADDY® is met het optioneel verkrijgbare perforatiebord uit te rusten. Door gebruik te maken van dit perforatiebord, dat eenvoudig in de Smart-Slide-In adapterset is te zetten, wordt de mogelijkheid geboden om voor directe zichtbaarheid specifieke veiligheidsartikelen aan het bord te bevestigen. Neem voor een offerte contact op.


SAFECADDY® COMPACT-T | OPTIONELE ITEMS:

SAFECADDY® COMPACT-T | OPTIMALE BEDRIJFSVEILIGHEID:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid met keuze in 3 uitvoeringen. De SAFECADDY Compact, Standaard en Compact-T. De verschillen tussen de  uitvoeringen zijn de afmetingen in omvang en draagcapaciteit. De SAFECADDY Compact-T is snel verrijdbaar, bij bedrijfsongevallen direct inzetbaar en biedt een draagcapaciteit van 160kg. Met deze mobiele first responder unit toont u aan de toezichthoudende instanties dat u de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijfsvoering serieus neemt. Naast de veelzijdige invulling die naar wens is in te richten maakt de mobiliteit de SAFECADDY bijzonder. Binnen industriële bedrijven en zorginstellingen is het handig om deze SAFECADDY bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden door de technische dienst of huisleverancier door het pand mee te laten nemen zodat de eerste hulpmiddelen altijd binnen bereik zijn. De SAFECADDY Compact-T wordt met de rode opvallende beschermhoes geleverd zodat eenieder de SAFECADDY met de aanwezigheid van veiligheidsmiddelen associeert. SAFECADDY® COMPACT-T | TOEPASSINGEN:
> werk- / bouwplaatsen > fabrieken > hotelketens
> circussen / dierentuinen > winkelcentra > olieraffinaderijen
> zwembaden / sporthallen > scheepswerven > stadions / scholen
> ziekenhuizen / instellingen > beursgebouwen / ministeries > datacenters / cybercenters
> havens / vliegvelden / circuits > detentie inrichtingen / defensie > bij evenementen / exposities
> distributiecentra / warehouses > terminals / remises / perrons > vakantieparken / attractieparken

SAFECADDY'S IN DE PRAKTIJK:

SAFECADDY® COMPACT-T VOOR OPTIMALE VEILIGHEID BIJ:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid bij Academisch Ziekenhuis Maastricht. Het Academisch Ziekenhuis Maastricht heeft voor verdere optimalisatie van de veiligheidsvoorzieningen een groot aantal Safecaddy's van het model Compact-T gekocht. Met de SAFECADDY Compact-T kan men behalve door de wandelgangen van de verschillende ziekenhuis gebouwen nu ook snel veiligheid middelen en specifieke gereedschappen via trappenhuizen verrijden. De SAFECADDY Compact-T is van een speciaal voor traplopen geconstrueerde as en wielen voorzien. Het ontwerp en degelijke constructie van de SAFECADDY Compact-T is ongeëvenaard..! 

transportmiddelen-aanbiedingen