SAFECADDY® | OPTIONEEL


SAFECADDY® is dé mobiele oplossing voor optimale veiligheid overal..! Elke SAFECADDY is branchespecifiek verkrijgbaar en met behulp van het optionele opzetbord ook met specifieke items uit te rusten. Door middel van het Smart-Slide-In systeem is het opzetbord eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. De afmetingen van dit opzetbord zijn 70x35cm (h x b). De optionele kliklijst (A2 formaat) kan op het opzetbord worden gemonteerd en is specifiek bedoeld om bijvoorbeeld een veiligheidsinstructie(s) en of evacuatieplan aan te duiden. Doordat de SAFECADDY met opzetbord een representatieve eyecatcher is, en door deze op een strategische plaats te zetten, dient eenieder wel kennis van de terplaatse geldende bedrijfsveiligheidsvoorschriften te nemen. Elke SAFECADDY is in combinatie met het opzetbord en het Slide-In-Systeem uitermate geschikt voor preventieve inzet in Industrie-Bouw, Utiliteit-MKB, Zorginstellingen en bij Evenementen. Onderstaand worden de uitbreidingsmogelijkheden weergegeven.


OPTIONELE ITEMS:

OPTIONEEL | OPZETMODULE VOOR MONTAGE SPECIFIEKE ITEMS

Behalve de kliklijst opzetmodule voor plattegrond en of veiligheidsinstructie bieden wij eveneens het opzetbord, die dankzij het gatenpatroon voorziet in flexibele montage van veiligheidsmiddelen. Het opzetbord kan van een magnetische folie worden voorzien. Het opzetbord heeft de afmeting van 70x35 cm (hxb), is gemaakt van 2.5 mm dik roestvrij staal en biedt tevens randbescherming rondom. De perforatie openingen zijn 8mm. Deze stabiele plaat is bijzonder ideaal voor het monteren van bijvoorbeeld een draadloos, standalone of koppelbaar branddetectie of inbraakdetectie en evacuatie alarmsysteem, naar wens met flitslamp en of slow-whoop (eventueel naar wens met monitoring op afstand..!). Deze combinatie optie wordt conform reeds bestaande en bewezen steeds doorontwikkelde techniek geleverd. Met de opzet module is iedere SAFECADDY op maat te leveren en uit te rusten. Zowel de fabriek, importeurs en partners werken naar een zo flexibel mogelijk in te richten eindproduct voor de meest optimale gebruiksvriendelijke ervaring. Het SAFECADDY mobiele beveiligingssysteem concept is ongeëvenaard in stabiliteit en functionaliteit. Heeft u specifieke wensen om in bepaalde beveiliging te voorzien neemt u dan gerust contact met ons op. 


SAFECADDY | OPTIMALE VEILIGHEID OVERAL

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. De verschillende SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden. Deze eenvoudig verrijdbare mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt in bedrijven, instellingen en ook op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook wanneer er binnen uw organisatie (brand)gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Met een SAFECADDY toont u aan de toezichthouders dat u voorziet in een optimale calamiteiten preventie en repressie. Ieder type SAFECADDY is met bedrijfsveiligheid artikelen naar wens, met de voor uw organisatie noodzakelijke BHV, EHBO, blusdeken(s) en brandblusser(s) in te richten. Met de SAFECADDY kan de First Responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de BHV-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten zorgen. SAFECADDY biedt hulpdiensten, bedrijven, instellingen en organisaties gebruiksgemak in elke omgeving.PERIODIEKE CONTROLE:

Omdat iedere SAFECADDY voorziet in een aanzienlijke storage van veiligheidsmiddelen als AED, BHV/EHBO middelen en brandblussers is het afsluiten van een onderhoud contract aan te raden. Binnen het onderhoudscontract wordt periodiek de status van de veiligheidsmiddelen in de SAFECADDY gecheckt en of worden deze na overleg met u wel of niet vervangen. Veiligheidsmiddelen zoals de inhoud van een verbandkoffer, brandblusser(s) of elektroden van een AED zijn aan bepaalde houdbaarheidstermijn gebonden. Er wordt automatisch periodiek contact met u opgenomen. Is een SAFECADDY (en de inhoud) gecontroleerd dan wordt dit met de keuringssticker aangegeven.