SAFECADDY® | CORONA


SAFECADDY®, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten en preventie. BlusPunt, importeur van SAFECADDY voor Nederland en België biedt alle SAFECADDY modellen voor bedrijven, instellingen en overige omgevingen. Als ondernemer en eigenaar van (een) bedrijfspand(en) dienen er Corona maatregelen genomen te worden en voorzieningen voor veilig werken getroffen te worden. Het Coronavirus grijpt om zich heen, het is zaak om te zorgen voor een nog betere hygiëne op de werkplek zodat we ook voor toekomstige levensbedreigende (luchtweg) virussen zijn voorbereid. Wij bieden u de SAFECADDY..! Dit is de alles-in-één oplossing voor storage van o.a. brand veiligheidsmiddelen. Door middel van het optionele opzetbord is het mogelijk om een kliklijst met veiligheidsinstructie en om specifieke Coronapreventie middelen op de SAFECADDY te plaatsen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een elleboog dispenser. Neem voor informatie over SAFECADDY gerust contact met de klantenservice op.


SAFECADDY® | UITVOERINGEN:
corona-safe

SAFECADDY® | OPTIONELE ITEMS:

SAFECADDY® biedt verschillende uitbreiding opties om uw SAFECADDY('s) te personaliseren. Zo is het mogelijk om uw bedrijfslogo op de beschermhoes aan te brengen en om een opzetbord op de SAFECADDY te plaatsen. Vooral deze laatste optie biedt mogelijkheden..! Met het basis opzetbord (het perforatiebord, voorzien van 8mm gaten) is speciaal ontwikkeld om eenvoudig veiligheidsartikelen op aan te brengen. Ook is het mogelijk om het opzet perforatiebord van magneetfolie te voorzien zodat de artikelen die op het bord zijn aangebracht goed opvallen. Geen artikelen aanbrengen echter een veiligheidsinstructie, corona instructie en of vluchtwegplattegrond? Dat is mogelijk met het kliklijst informatiebord. SAFECADDY biedt diverse mogelijkheden binnen iedere branche op elke locatie om letsel bij calamiteiten door snelle reactie te beperken.


ENKELE CORONAPREVENTIE ARTIKELEN:

SAFECADDY® | UIT TE RUSTEN MET DRAADLOOS ALARMERINGSYSTEEM:

Behalve de kliklijst opzetmodule voor plattegrond en veiligheidsinstructie bieden wij tevens het opzetbord die dankzij het gatenpatroon voorziet in flexibele montage van veiligheidsmiddelen. Het opzetbord kan van magnetische folie worden voorzien. Het opzetbord heeft de afmeting van 70x35 cm (hxb), is gemaakt van 2,5 mm dik roestvrij staal en biedt randbescherming  rondom. De perforatie openingen zijn 8mm groot. Deze zeer stabiele plaat is ook ideaal voor het monteren van bijvoorbeeld een draadloos standalone of koppelbaar branddetectie inbraakdetectie en evacuatie alarmsysteem, naar wens met flitslamp en of slow-whoop. Op dit moment wordt er hard gewerkt om deze optie van SAFECADDY met draadloos alarmsysteem (eventueel naar wens met monitoring op afstand..!) te kunnen aanbieden (foto volgt). Deze optie wordt conform reeds bestaande, bewezen en steeds doorontwikkelde techniek binnen enkele weken gelanceerd. Met de opzet module is iedere SAFECADDY op maat te leveren en uit te rusten. Zowel de fabriek, importeurs en partners werken naar een zo flexibel mogelijk in te richten eindproduct voor de meest optimale gebruiksvriendelijke ervaring. Het SAFECADDY mobiele beveiligingssysteem concept is ongeëvenaard in stabiliteit en functionaliteit. Heeft u specifieke wensen neemt u dan gerust contact met ons op.