SAFECADDY® | LEVERTIJD


SAFECADDY® levertijd? De levertijd is afhankelijk of u voor uw organisatie èèn of meerdere SAFECADDY's met of zonder inhoud wilt kopen? Altijd z.s.m. Graag maken wij vooraf een maatwerk offerte, met of zonder brandblussers en of BHV/EHBO/AED veiligheidsmiddelen. Alle blusmiddelen en veiligheidsartikelen in de webwinkel voldoen aan de meest recente voorschriften en regelgevingen. Na aankoop periodieke service aan uw SAFECADDY('s) of veiligheidsmiddelen laten uitvoeren? Wij bieden voordelige tarieven voor het periodiek servicen van uw SAFECADDY('s) en veiligheidsmiddelen. Bent u zelf leverancier van veiligheidsmiddelen en of BHV opleidingen? De SAFECADDY is ook zonder inhoud als reseller te koop. Neem voor advies, informatie en opmaken van een maatwerk offerte gerust contact met ons op, wij zijn graag van dienst.


CONTACTGEGEVENS

SAFECADDY-NEDERLAND.nl

Onderdeel van BlusPunt Brandblussers:

Erica | Tel. +31(0)85 - 1304730

IBAN BANK: NL44INGB0007637881 | BIC: INGBNL2A

KvK. 68484283 | B.T.W. NL001666958B53 | e-mailbericht

Telefonisch bereikaar op werkdagen vanaf 08.30 tot 17.00 uur


SAFECADDY® | EUROPA

SAFECADDY® is ontwikkeld in Duitsland en heeft zich inmiddels volop in de praktijk bewezen. Daarnaast wordt SAFECADDY in verschillende landen aangeboden. Onder andere in Scandinavië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België en Nederland. Toepassingen van SAFECADDY modellen zijn in grote diversiteit te vinden zoals bij evenementen, industriële omgevingen, MKB, Overheid en zorginstellingen. Diverse overheidsinstellingen tonen zich enthousiast over de flexibele inzet van SAFECADDY.

 

Voor de SAFECADDY® is octrooi verleend onder Europees Octrooi nr. 13478060  Merk SAFECADDY® is geregistreerd bij EUIPO onder nr. 005141593.

De eerste minuten zijn bij eerste hulpverlening beslissend!