Veiligheidskundige

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 10:57

De veiligheidskundige in een bedrijf, ziekenhuis of andere organisatie draagt door middel van zijn of haar professionele deskundigheid bij om de veiligheid en gezondheid risico's binnen een omkaderd acceptatieniveau te beheersen. Bedrijfsprocessen zijn immers nooit zonder gevaar. Het takenpakket van een veiligheidskundige is uitgebreid omdat deze het veiligheidsbeleid analyseert, actualiseert en controleert. De veiligheidskundige in een Ziekenhuis kan als voorbeeld de taak hebben om het ZiROP vorm te geven. Deze veiligheidskundige is de ZiROP Safety Manager. ZiROP staat voor Ziekenhuis Rampenopvangplan. In fabrieken en alle andere bedrijfssectoren spelen weer heel andere bedrijfsveiligheid en gezondheid disciplines een rol in het takenpakket van de veiligheidskundige. Belangrijk is dat de veiligheidskundige productinnovaties kent.

 

Met de SAFECADDY kan de veiligheidskundige op de werkplek de bedrijfshulpverlener voorzien van de juiste en snel verrijdbare veiligheidsmiddelen. SAFECADDY brengt met de modellen Compact, Standaard en Compact-T de bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau, zowel Indoor als Outdoor. Er gaat geen tijd meer verloren bij het zoeken naar de verbandkoffer, oogspoelmiddel en overige eerste hulpmiddelen en of gereedschappen. Elke SAFECADDY is voor AED, BHV en EHBO hulpverlening inzetbaar echter ook als gereedschapwagen. Hieromtrent worden de uitbreidingsmogelijkheden van ieder model SAFECADDY steeds verder ontwikkeld. Elke organisatie vraagt om andere oplossingen en dus maatwerk. SAFECADDY draagt bij aan het bewaken van beoogde doel van de veiligheidskundige binnen ondernemingen, ziekenhuizen en organisaties.

 

Namelijk bevorderen van de gehele bedrijfsveiligheid. De veiligheidskundige is hierin gespecialiseerd en heeft continue de focus op o.a. veiligheid en gezondheid (RI & E) machineveiligheid, certificering en bedrijfshulpverlening. Door interne en externe invloeden veranderen bedrijfsprocessen voortdurend. Veelal ook door wijzigingen in de wettelijke regelgeving waar u als ondernemer mee geconfronteerd wordt en het noodzakelijk is om te voorzien in flexibele veiligheidsvoorzieningen. Met de SAFECADDY bieden wij een wereldwijd ongeëvenaarde en degelijke mobiele AED, BHV en EHBO veiligheidsoplossing voor Indoor en Outdoor use. SAFECADDY > Simply More Safety. 


«   »