SAFECADDY®, dé mobiele BHV ziekenhuis oplossing..! SAFECADDY-nederland.nl biedt deze BHV ziekenhuis trolley voor snelle inzet van eerste hulpmiddelen bij calamiteiten in iedere ziekenhuis omgeving. Omdat ieder type SAFECADDY met branchespecifieke middelen en gereedschap naar wens is uit te rusten hebben wij onderstaand een aantal veiligheidsmiddelen geselecteerd. Voordeel van het zelf naar wens inrichten van uw SAFECADDY is dat u precies datgene koopt dat voor uw ziekenhuis noodzakelijk wordt geacht. Hiernaast wordt de mogelijkheid geboden om de SAFECADDY naar keuze van de opzetmodule te voorzien. Met SAFECADDY kan de BHV medewerker in een ziekenhuis voor nog snellere inzet van hulpmiddelen bij calamiteiten zorgen. SAFECADDY biedt hulpdiensten, bedrijven, instellingen en organisaties gebruiksgemak. Koop eenvoudig online de SAFECADDY naar keuze. Neemt u bij vragen over de beste BHV wagen voor uw ziekenhuis gerust even contact met ons op.


In Nederland beschikt ieder ziekenhuis over een interne BHV organisatie. Deze bedrijfshulpverlening organisatie voorziet in een minimaal bepaald aantal 24/7 beschikbare bedrijfshulpverleners. De bedrijfshulpverlening in een ziekenhuis is erop gericht om tijdens calamiteiten letsel en schade van patiënten, bezoekers en medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen en  beperken. Medewerkers van de bedrijfshulpverlening volgen jaarlijks bijscholing omdat deze bij een calamiteit meestal als eerste terplaatse zijn.SAFECADDY® is met het optioneel verkrijgbare perforatiebord uit te rusten. Door gebruik te maken van dit perforatiebord, dat eenvoudig in de Smart-Slide-In adapterset is te zetten, wordt de mogelijkheid geboden om voor directe zichtbaarheid specifieke veiligheidsartikelen aan het bord te bevestigen. De opzetmodule is voorzien van 8mm perforaties wat bevestiging van diverse veiligheidsmiddelen zoals een AED, oogspoelstation of handzeep dispenser mogelijk maakt. Neem voor uitbreidingen contact op.


SAFECADDY® voor optimale BHV in elk ziekenhuis. Met SAFECADDY BHV veiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of calamiteit plaatsvindt. De SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat er snel eerste hulp kan worden verleend. Deze mobiele AED, BHV en EHBO veiligheidsoplossing biedt in bedrijven, ziekenhuizen en ook op bedrijfsterreinen grote uitkomst. Ook bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden binnen uw pand(en). Met SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Elke SAFECADDY is van die bedrijfsveiligheidsartikelen die voor uw ziekenhuis van belang zijn. Onderstaand hebben wij artikelen voor zorginstellingen geselecteerd. In de webwinkel bieden wij een nog veel groter assortiment aan veiligheidsmiddelen in iedere veiligheidsmiddelen categorie.